Vodafone CITY

Vodafone CITY

4 / 5

Author:

Vodafone Albania Sh.A.

Latest Version:

3.0.1

Publish Date:

2017-06-28

Size:

37.8 MB

Stookeyshows.com is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners

Vodafone CITY review

Misioni i rradhës me Vodafone City, tashmë vjen në 15 qytete: Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Kukës, Fier, Berat, Korçë, Gjirokastër , Vlorë, Krujë, Lezhë, Lushnjë, Pogradec dhe Sarandë.
Porta hapi rrugen drejt nje dimensioni te ri.
Një univers paralel fsheh burimin e inteligjënces superiore, të njohur si Red Power, zotërimi i së cilës hap një dritare njohurish të reja, ende mister për njerezimin (për tu zbuluar më tej).
Për ta zotëruar atë secili nga lojtarët duhet të gjejë të 10-ta elementet që bëjnë të mundur formimin e saj.
Behu protagonist dhe fito fuqi supreme.

Përballja e qyteteve, ecuria, komuniteti i lojtarëve, udhëzimet, suport teknik…të gjitha detajet në vodafonecity.al

Zbuloni misterin…

Power to you

Unfortunately, professional review of the Vodafone CITY app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Become a critic

Vodafone CITY

4 / 5

product
Author: Vodafone Albania Sh.A.
Latest Version: 3.0.1
Publish Date: 2017-06-28
Size: 37.8 MB